Public
Та
Працювати
Унія Громадська організація

ТНТУ ім. І.Пулюя разом з Тернопільською міською радою успішно провели круглий стіл «ЛИТВА-УКРАЇНА: кроки назустріч у спільне європейське майбутнє» в контексті святкування Днів міста Таураге (Литовська Республіка)

Автор проекту – завідувач кафедри економіки та фінансів, д.е.н., проф. О.В. Панухник.

Координатор проекту – асистент кафедри економіки та фінансів, к.е.н. Н.В. Бажанова.

Власний погляд України на себе як на члена європейського співтовариства, практичне входження української держави до цієї спільноти вимагають від України набуття досвіду і отримання практичних навичок міжнародної співпраці, зокрема, між Литвою і Україною.

Виходячи з розуміння вищезазначеної тези, 16 - 21 січня 2016 року м. Таураге, за абсолютним переконанням його мешканців – “європейську столицю зеленої енергетики”, – відвідала делегація кафедри економіки та фінансів ТНТУ ім. І.Пулюя в складі д.е.н., проф. Панухник Олени Віталіївни та к.е.н., асистента Бажанової Наталії Володимирівни. Дана поїздка відбулася на запрошення мерії та Асоціації підприємців (TAVA) м. Таураге з метою визначення конкретних напрямів співпраці та заходів з їх реалізації в контексті виконання пунктів Меморандуму про співпрацю, підписаного сторонами 3 грудня 2015 року.

Перегляди статей